Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Обґрунтування вибору виду аглютенового печива для виробництва інноваційного чизкейку спеціального призначення(2023) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Мамченко, Людмила Євгенівна; Селезньова, Дар’я ВладиславівнаДокумент Нутрієнтний склад чизкейків з використанням рослинної сировини(2014) Пересічна, Світлана Михайлівна; Розумна, Н. В.У харчуванні населення досить популярну групу складає десертна продукція. Сучасні десертні страви поєднують в собі як новітні так і традиційні тенденції кулінарії. The diet of the population group is quite popular dessert products. Modern dessert dishes combine both modern and traditional trends cooking.