Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Технологічні особливості використання батату при виробництві дієтичних хлібних виробів(2022) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Миколів, Іван Михайловичпроаналізовано переваги використання бульб батату у виробництві дієтичних хлібних виробів.Документ Особливості використання цільнозернового пшеничного борошна в технології продуктів оздоровчого призначення(2019) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Миколів, Іван МихайловичНаведено переваги використання продуктів з цільнозернового борошна в раціонах харчування. Проаналізовано різні види цільнозернового пшеничного борошна, що представлені на ринку України.The advantages of using wholemeal flour products in diets are given. Different types of whole wheat flour presented on the Ukrainian market are analyzed.Документ Дослідження вмісту фенольних сполук в пряно-ароматичній сировині(2017) Сердюк, Дмитро Сергійович; Моторін, Юрій Олександрович; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Миколів, Іван МихайловичБіологічно-активні речовини пряно-ароматичної сировини представлені різними класами, серед яких важливу роль відіграють фенольні сполуки. Вони містять велику кількість гідроксильних груп, що дозволяє їм проявляти антиоксидантні властивості, поглинати атомарний кисень, нейтралізувати вільні радикали та зупиняти ланцюгові реакції. Biologically active substances aromatic raw materials are various classes, among which are important phenolic compounds. They contain large amounts of hydroxyl groups, allowing them to exhibit antioxidant properties, atomic oxygen absorb, neutralize free radicals and stop the chain reaction.Документ Дослідження впливу режимів сушіння на якісні показники різних сортів чаю(2013) Шемчук, Ю. В.; Миколів, Іван Михайлович; Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаДокумент Удосконалення двоетапної технології випікання хлібобулочних виробів з модернізацією вакуум-випарного охолоджувача(2014) Чеглакова, Г. І.; Миколів, Іван МихайловичУдосконалення двоетапної технології випікання хлібобулочних виробів з модернізацією вакуум-випарного охолоджувача. An improvement of two stage technology of baking the bakery goods with modernisation of vacuum and evaporating cooling agent .Документ Особливості викладання дисципліни «Технологічні комплекси харчових виробництв» для студентів напряму підготовки «Машинобудування»(2013) Миколів, Іван МихайловичОсобливості викладання дисципліни «Технологічні комплекси харчових виробництв» для студентів напряму підготовки «Машинобудування». Features teaching "Technological systems of food production" for the students’ specialty "Engineering".Документ Енергетичні накопичувальні пристрої на основі розчинених у рідинних фазах газів(2012) Шевченко, Олександр Юхимович; Миколів, Іван МихайловичВикористання енергетичних накопичувальних пристроїв на основі розчинених газів, як носіїв потенціальної енергії, стосується спиртової, пивоварної промисловості, виробництва пива і шампанського. Пропонується бродильний апарат устаткувати циркуляційним контуром з газорозподільчим пристроєм. Це дасть можливість інтенсифікувати процеси масообміну, гомогенізації, бродіння тощо.Документ Удосконалення конструкції циліндрично-конічного бродильного апарата для покращення масообмінних процесів(2012) Лебедєва, О. В.; Миколів, Іван МихайловичДля інтенсифікації процесів масообміну , гомогенізації, бродіння пива, що протікають в циліндрично-конічних бродильних апаратах пропонується їх оснастити циркуляційним контуром з газорозподільчим пристроєм. Це дозволить використати енергетичний потенціал розчиненого у рідині діоксиду вуглецю.