Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи розвитку сайту НУХТ(2014) Шуляр, Владислав ІгоровичРозроблення і розвиток сайту НУХТ за допомогою мови розмітки веб-сторінок HTML5, CSS-фреймворку Bootstrap, JavaScipt-бібліотеки jQuery та фреймворку Phalcon дозволить створити швидкий, динамічний та інтерактивний сайт, що буде гідно представляти наш університет у мережі Інтернет. Development and site development NUFT using markup language Web pages HTML5, CSS-framework Bootstrap, JavaScipt-library jQuery framework and Phalcon will create fast, dynamic and interactive site that will adequately represent our university on the Internet.Документ Становлення кафедри технології консервування в Національному університеті харчових технологій(2014) Кононенко, Марія Василівна; Шешлюк, Олександр Сергійович; Бессараб, Олександр Семенович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Слізовський, А.У публікації описано становлення кафедри технології консервування в Національному університеті харчових технологій. This publication describes the chair canning technology at the National University of Food Technologies.Документ До 130 річчя Національного університету харчових технологій(2014) Береза, Юрій; Олянська, Світлана ПантелеймонівнаІсторія Національного університету харчових технологій бере початок з другої половини XIX століття і тісно пов'язана з історією розвитку цукрової промисловості. History of the National University of Food Technologies dates back to the second half of the XIX century and is closely connected with the history of the sugar industry.Документ Документ Здоров'я нації - вінець діяльності науковців Національного університету харчових технологій(2013) Сімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаНайважливішим досягненням Національного університету харчових технологій за всі роки його існування є колектив університету, який в будь-яких економічних умовах виконує свою роботу - готувати професійні та наукові кадри для харчової промисловості. Основою наукової діяльності в сучасних умовах є формування, розвиток і створення в Україні індустрії здорового харчування. Яскравим прикладом втілення одного із завдань цієї важливої проблеми є розроблення технології отримання біофлавоноїдів з лікарських рослин.