Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Наукове обґрунтування вихідних даних для розробки рецептурної композиції соняшниково-арахісової пасти з композицією прянощів для підтримання рівноваги Пітта-доша(2021) Новіков, Валерій Владиславович; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Наукове обґрунтування вихідних даних для розробки рецептурної композиції овочевих паштетів з додаванням суміші горіхів та композицією прянощів для підтримання рівноваги Пітта-доша(2021) Чернова, Вікторія Дмитрівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Розробка технології чайних напоїв відповідно до приписів аюрведичної кулінарії(2022) Фролова, Наталія Епінетівна; Польова, Ольга А.Документ Розуміння харчової цінності в аюрведичних положеннях(2022) Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Технології дієтичної харчової продукції з урахуванням рекомендацій аюрведи(2023) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна