Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання наночастинок оксиду алюмінію для очищення рослинної олії від фосфатидів(2012) Ткаченко, Сергій Володимирович; Олішевський, Валентин Вікторович; Носенко, Тамара Тихонівна; Маринін, Андрій ІвановичВ даній роботі досліджено можливість ефективного видалення фосфатидів із рослинної олії з використанням наночастинок оксиду алюмінію отриманих за допомогою хімічного та фізичного способу. This work investigates the possibility of effectively removing phosphatides from vegetable oils using aluminum oxide nanoparticles obtained by chemical and physical method.Документ Improvement technology semis culinary of poultry(2013) Ivanov, Sergey; Pasichnyi, Vasyl; Zadorozhniy, Vyacheslav; Marynin, AndriyThe aim of our work is to improve production technology of meat products, namely chicken "popcorn" by making the recipe carotene in the form of plant material (pumpkin) and activation of protein ground meat by adding food alumina. Investigation into functional and technological indicators possible modifications combined ground meat from chicken using hydrophilic forms of alumina allowed bacteriostatic increase stability and functionality of food products from poultry quick cooking.