Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Використання чилерів для рекуперації тепла на пивоварених заводах(2024) Скуйбіда, Євгеній Леонідович; Костюк, Володимир СтепановичСеред унікальних різноманітних енергоефективних рішень для промислового охолодження, обігріву та підігріву води із залученням відновлюваних джерел енергії особливе місце займають чилериДокумент Аналіз рівня автоматизації пивзаводу(2017) Попович, Андрій Васильович; Заєць, Наталія АнатоліївнаСучасний стан у пивоварній промисловості характеризується застосуванням передових технологій, устаткування та мікропроцесорної техніки і комп’ютерних технологій. The current state of the brewing industry is characterized by the use of advanced technology, equipment and microprocessor technology and computer technology.Документ Розробка алгоритмів інтелектуального управління ТК пивзаводу з використанням сценарно-когнітивних моделей мережного типу(2014) Романов, Микола СергійовичТехнологічний комплекс пивзаводу є складною організаційно-технологічною системою, ефективне керування якою неможливе без використання сучасних підходів до організації самого процесу керування. Technological complex brewery is a complex organizational and technological system, the effective management of which is impossible without the use of modern approaches to the process control.Документ Дослідження динамічної системи варочного відділення пивзаводу на основі джокер-методу(2014) Чернецький, Микола Володимирович; Кишенько, Василь ДмитровичНеобхідність підтримувати технологічні параметри варочного відділення на номінальних, оптимальних значеннях в умовах, що характеризується віддаленістю від стану термодинамічної рівноваги та утворенням дисипативних просторово-часових структур. Дана характеристика дозволяє розглядати та досліджувати дане відділення методами нелінійної динаміки. The need to maintain technological parameters cooker compartment at the nominal optimal value in an environment characterized by the distance from thermodynamic equilibrium and the formation of spatio-temporal dissipative structures. This characteristic allows us to consider and explore this separation methods of nonlinear dynamics.Документ Графодинамічне моделювання технологічного комплексу пивзаводу(2014) Романов, Микола СергійовичТехнологічний комплекс пивзаводу є складною організаційно-технологічною системою, ефективне керування якою можна забезпечити шляхом інтегрування різних завдань життєзабезпечення технологічних процесів з їх системами автоматизації, працюючими в реальному часі, в комплексну систему шляхом охоплення автономних компонентів мережевою структурою. Technological complex brewery is a complex organizational and technological system, effective control which can be achieved by integrating the various tasks of life-support processes with their automation systems working in real time, integrated system by covering components of independent networks.Документ Моделирование выгрузки пивной дробины в комбинированном варочном агрегате для мини-пивоварен(2013) Удодов, Сергей Александрович; Марцинкевич, Леся Валентиновна; Мерзляк, Дмитрий ВикторовичС учетом последних тенденций развития минипивоваренного производства, приобретает актуальность создание новых конструкций комбинированных аппаратов, позволяющих сочетать несколько процессов. Полученные данные и новую конструкцию комбинированного варочного агрегата можно предложить для разработки и внедрения в мини-пивоваренном производстве.Документ Моделирование процесса осаждения в комбинированном сусловарочным аппарате(2010) Чепелюк, Александр НиколаевичМатематическое описание процесса светления сусла должно учитывать влияние конструктивных и режимных параметров работы аппарата.