Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Як туризм співпрацює з українськими крафтовими виробниками: досвід і перспективи
    (2022) Гаврилова, Яніна Юріївна; Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання крафтового пива в ресторанній індустрії України
    (2024) Худолій, Іван В.; Романова, Зоряна Миколаївна
    Крафтове пиво в Україні переживає справжній бум останні роки. Ріст локальних пивоварень, різноманіття стилів, популярність серед молоді, події та фестивалі все це сприяє розвитку індустрії в країні. Україна має потужний потенціал у крафтовій пивоварній індустрії, яка продовжує розвиватися та радувати поціновувачів новими смаками та якістю продукції. Створення різноманітної лінійки пива в ресторані є важливим елементом ресторанних технологій, допомагаючи залучати нових клієнтів, задовольняти їх смакові уподобання та підвищувати загальний рівень задоволення від візиту.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання закваски з вівсяного толокна у технології крафтових хлібних виробів
    (2024) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Створення крафтової продукції є перспективною галуззю мікро-підприємництва, проте, враховуючи умови сьогодення, залишається низка проблем щодо ефективної діяльності вітчизняних виробників. Тому аналіз сутності проблем ринку хлібопечення та удосконалення теоретичних аспектів розвитку діяльності у сфері крафтового виробництва є актуаль-ним завданням
  • Ескіз
    Документ
    Роль крафтових сирів у гастро-туризмі України
    (2023) Мельник, Ірина Олегівна; Архіпчук Олександр Васильович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
    Одним із перспективних напрямків розвитку гастрономічного туризму є сирний туризм – спеціалізований вид туризму, який ознайомлює подорожуючих з національними традиціями сироваріння, культури споживання сиру. One of the promising directions for the development of gastronomic tourism is cheese tourism - a specialized type of tourism that acquaints travelers with the national traditions of cheese-making, the culture of cheese consumption.
  • Ескіз
    Документ
    Сільський зелений туризм: проблеми та перспективи
    (2014) Буй, Лілія Михайлівна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна
    За останні роки розвитку, туристичний бізнес став невід'ємною частиною економіки України. Сьогодні великої популярності набуває зелений туризм, зокрема його різновид - сільський туризм. Розвиток сільського зеленого туризму є особливо актуальним, адже з одного боку він сприяє розвитку туризму в цілому, а з іншого - соціально-економічному піднесенню сільських місцевостей України, гострою проблемою яких на даний час є недостатня кількість робочих місць, слаборозвинена інфраструктура, недостатні капіталовкладення у спорудження житла, закладів освіти, культури і спорту, охорони здоров'я, побуту, торгівлі, комунальних об'єктів, електро- та водопостачання, забезпечення якісного медичного обслуговування тощо. In recent years, development, tourism has become an integral part of the economy of Ukraine. Today becomes very popular green tourism, particularly its kind - rural tourism. Rural Development is particularly important because on one hand it promotes tourism in general, and on the other - the socio-economic rehabilitation of rural Ukraine, where acute problem at present is the lack of jobs, underdeveloped infrastructure, lack of investment in construction housing, education, culture and sports, health, welfare, trade, communal facilities, electricity and water, providing quality health care and more.