Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Розвиток та запровадження нових трендів в ресторанному господарстві(2021) Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаСьогодні ресторанний бізнес, як ніколи раніше, веде активну боротьбу за збереження власної життєздатності. Аналізуючи діяльність ресторанів в 2019-2020 гг для того, щоб триматися на плаву заклади почали впроваджувати доставку їжі власним транспортом або використовуючи різноманітні кур’єрські компанії. Новий 2021 рік спонукає на впровадження та розвиток нових трендів в закладах ресторанного господарства. Тому в роботі розглянуто тренди які вже застосовуються та які тільки впроваджуються для кращого розвитку ресторанного бізнесу.Документ Перспективи використання щавнату для збагачення швидких закусок(2018) Піддубний, Руслан Богданович; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаРозроблено нову біологічну добавку на основі щавнату, який виступає у ролі додаткового джерела білків, запропоновано новий вид високоякісного продукту «Брецель з щавнатом».Документ Вплив фаст-фуду на організм сучасного туриста(2018) Вольхіна, Тетяна Олександрівна; Погуда (Шиян), Наталія ВікторівнаПроаналізовано вплив фаст-фуду на організм сучасного туриста. The influence of fast food on the body of a modern tourist has been analyzed.Документ Pros and cons of fast food(2016) Atanova, Yulia; Yanenko, LarisaFast food is one of those subjects, which people will always discuss– those who eat it and those who advise us against eating it. But the industry is booming, and there doesn’t seem to be any shortage of new fast food outlets opening...so it can’t be all bad, can it? Швидке харчування є одним з тих предметів, які люди завжди будуть обговорюються тих, хто їсть його, і ті, хто радять нам вживати в їжу його. Але індустрія знаходиться на підйомі, і не здається, що буде нестачі в нових торгових точках швидкого харчування відкриття ... тому він не може бути все погано, чи не так?