Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 21
  • Ескіз
    Документ
    Огляд підходів для ефективного розроблення та впровадження інформаційної технології планування за концепцією «точно в строк» для харчових виробництв
    (2023) Шпаченко, Діана Валентинівна; Сєдих, Ольга Леонідівна
    Проведено огляд підходів для ефективного розроблення та впровадження інформаційної технології планування за концепцією «точно в строк» для харчових виробництв
  • Ескіз
    Документ
    Модернізована конструкція кутер-мішалки для виробництва ковбасного фаршу
    (2016) Пащенко, Богдан Сергійович
    У роботі запропоноване технічне рішення яке полягає в покращенні якості фаршу внаслідок вакуумування зони кутерування та перемішування кутер-мішалки для отримання ковбасного фаршу.
  • Ескіз
    Документ
    Improved design of the cutting-and-mixingmachine for production of semi-smoked sausages
    (2016) Pashchenko, Bohdan
    It has been shown that the design of a mince cutter with an installed mince vacuum system allows not only to improve its quality indicators, but also to replace two machines at sausage production enterprises - a vacuum cutter and a mince mixer.
  • Ескіз
    Документ
    Аналітичний спосіб опису мембранного розділення дисперсних систем на установках з керамічними фільтрувальними елементами
    (2018) Пащенко, Богдан Сергійович
    У роботі наведено математичний опис процесу розділення дисперсних систем в керамічному мембранному елементі, що дозволяє розраховувати зміну швидкостей та тисків через керамічну мембрану в залежності від умов на її вході та виході, що в подальшому доцільно використовувати при проектуванні і впровадженні на відповідних технологічних етапах харчових виробництв.
  • Ескіз
    Документ
    Регіональна локалізація харчових виробництв
    (2022) Ніколаєнко, Світлана Миколаївна
    Досліджено регіональні нерівномірності локалізації харчових виробництв. Виявлено вплив регіональної локалізації на вибір типу кластерних формувань. The regional unevenness of the localization of food production was studied. The influence of regional localization on the choice of the type of cluster formations was revealed
  • Ескіз
    Документ
    Технологія води для виробництва харчових продуктів
    (2019) Ковальчук, Володимир Петрович; Опанасюк, Тетяна Іванівна; Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна
    Розроблено рекомендації та апаратурно-технологічну схему блочного типу щодо очищення, кондиціювання та структурування води з урахуванням особливостей вихідної води різних джерел водопостачання для виготовлення продуктів харчування. Recommendations and equipment and technological scheme of block type for purification, conditioning and structuring of water are considered taking into account the peculiarities of the source water from different sources of water supply for food production.
  • Ескіз
    Документ
    Prospects for the use secondary raw materials in acidophilic ice cream technology withing the framework of sustainable food production
    (2019) Mykhalevych, Artur; Sapigа, Victoria; Polishchuk, Galyna; Osmak (Fedchenko), Tetiana
    Fermented ice cream, in particular acidophilic, has a pleasant taste and aroma, as well as improves metabolic processes of the body and normalizes the activity of the gastrointestinal tract. Lactobacillus acidophilus, which is part of the acidophilic ice cream, has a high antagonistic activity in relation to a wide range of pathogenic and opportunistic bacteria, including staphylococci. Морозиво кисломолочне, зокрема ацидофільне, відрізняється приємним смаком і ароматом, а також покращує обмінні процеси організму та нормалізує діяльність шлунково-кишкового тракту. Ацидофільна паличка, що входить до складу ацидофільного морозива, володіє високою антагоністичною активністю по відношенню до широкого спектру патогенних і умовно-патогенних бактерій, включаючи стафілококи.
  • Ескіз
    Документ
    Global issues in food technology
    (2019) Prosianko Yuliia; Starkova, Olesia
  • Ескіз
    Документ
    Food waste issue
    (2017) Horbenko, Oleksandr; Lukianets, Halyna
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка перспективності використання водно-спиртових настоїв з рослинної сировини у харчовому виробництві
    (2016) Кузьмін, Олег Володимирович; Грушевська, Ірина Олегівна; Білоусов, Дмитро Юрійович
    На сьогодні широкий асортимент харчової продукції базується на використанні різноманітної рослинної сировини при виробництві напівфабрикатів - ароматні спирти, настої, спиртовані соки, морси тощо. Today, a wide range of food based on the use of various plant material in the production of semi - aromatic alcohols, infusions, spirited juices, fruit drinks and more.