Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання гібридів фруктових та овочевих культур у консервуванні(2024) Вовк, Софія Василівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаДля отримання плодів та овочів з певними властивостями, селекціонерами розроблено ряд гібридів. В роботі наведено коротку характеристику гібридів кісточкових, насіннєвих культур, ягід та овочівДокумент Biologically active substances of fruit and berry cultures for life support of the human body(2023) Kaminska (Halapsina), Svitlana; Gorlata, NataliaIn order to strengthen the body's immune system and prevent cancer, it is recommended to include vitamin-rich fruits and berries in the diet throughout the year - black currants, rowanberries, raspberries, blueberries, blackberries, cherries, etc.Документ The development of the open joint stock company «Vinnifruit»(2017) Mushenko, Vladyslav; Molozhon, MariaДокумент Pros and cons of a vegetarian diet(2015) Boyko, Anna; Sedova, AlinaДокумент Greenpeace finds pesticide residues in chinese fruit and vegetables(2015) Boyko, Anna; Davydok, Marina; Krasnozhon, IvanДокумент Розробка сумішей пластівців, збагачених за хімічним складом, з використанням сушених фруктів, ягід та горіхів(2011) Дорошенко, Є. В.Вивчено властивості основної сировини для виробництва мюслів. Підібрано компоненти, однорідні за розміром та фізико-хімічними властивостями. Розроблено суміші зі збалансованим хімічним складом. The properties of the basic raw material for the production of muesli. Selected components that are uniform in size and physico-chemical properties. Developed mixture with a balanced chemical composition.