Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми контролю мікробіологічної безпечності пророщеної сировини
    (2020) Ясінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
    В роботі розглянуто проблематику мікробіологічної безпечності пророщеного насіннєвого матеріалу. In the work was considered the problem of microbiological safety of germinated seeds.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у якості добавок антиоксидантної дії
    (2020) Ясінська, Ірина Леонідівна
    Проведені дослідження показали, що порошки з пророщеного насіння можуть бути ефективними добавками антиоксидантної дії.Також використання порошків дозволяє суттєво підвищити у готових продуктах загальний вміст біологічно активних речовин та надати їм нових смакових відтінків. Studies have shown that powders from germinated seeds can be effective additives of antioxidant action. Also, the use of powders can significantly increase the total content of biologically active substances in finished products and give them new flavors.
  • Ескіз
    Документ
    Організація та контроль безпечності виробництва пророщеної продукції
    (2020) Ясінська, Ірина Леонідівна
    Розглянуто основні підходи щодо організації та контролю безпечності виробництва пророщеної сировини. In the work were considered the main approaches to the organization and control of safety of germinated seeds production
  • Ескіз
    Документ
    Вплив низьких температур на вміст сполук антиоксидантної дії в пророщеному насінні сільськогосподарських культур
    (2016) Ясінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
    Відомо, що процес пророщування покращує поживну цінність насіння рослин і зернових культур. Температура є одним з ключових параметрів, що впливає на протікання біохімічних процесів під час пророщування. It is known that the sprouting process improves the nutritional value of plant seeds and cereals. Temperature is a key parameter that affects the biochemical processes during germination.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення якості пророщеного зерна пшениці
    (2014) Романовська, Ольга; Поп, Тетяна
    Якість зерна пшениці, пророщеного у розчині морської харчової солі, за всіма показниками вища порівняно з нативним зерном. Quality wheat, sprouted in a solution of sea salt, all indicators is higher compared to the native grain.
  • Ескіз
    Документ
    Пророщене зерно сочевиці зеленої, як джерело сполук антиоксидантної дії
    (2014) Баб'як, Наталія; Ясінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
    В процесі пророщування сочевиці зеленої, у зерні проходять різноманітні біохімічні процеси, завдяки яким значно підвищується його харчова та біологічна цінність, спостерігається збільшення вмісту сполук антиоксидантної дії, особливо аскорбінової кислоти. In the process of sprouting green lentils, grains are in various biochemical processes by which considerably increases its food and biological value, an increase in the content of antioxidant compounds of action, especially ascorbic acid.