Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Системний підхід до підвищення кваліфікації працівників на основі сценарного моделювання(2021) Бобрівник, Катерина Євгенівна; Костіков, Микола ПавловичДокумент Розроблення системи керування процесами виробництва пива(2005) Місюра, Максим Дмитрович; Кишенько, Василь ДмитровичРозглянуті задачі створення ієрархічних систем керування технологічними процесами виробництва пива. Considered tasks of creation of hierarchical control system by technological processes production of beer.Документ Концепція сценарно-синергетичного керування технологічними комплексами харчових виробництв(2010) Кишенько, Василь ДмитровичНаведені та охарактеризовані основні етапи створення систем сценарного та синергетичного керування технологічними комплексами харчових виробництв. Resulted and described the basic stages of creation of the systems of scenario and sinergistical management the technological complexes of food productions.Документ Сценарно-синергетичне керування технологічними комплексами в умовах ситуаційної невизначеності(2012) Кишенько, Василь ДмитровичРезультати досліджень, технологічних комплексів харчової промисловості та створення систем автоматизованого управління складними об'єктами в умовах невизначеності на основі сценарного підходу та принципах синергетики. The results of studies, technological complexes of food industry and creation systems of automated control of complex objects under uncertainty based on the scenario approach and principles of synergetics.Документ Динамічна експертна система при прецедентному керуванні технологічними комплексами(2011) Ладанюк, Анатолій Петрович; Проскурка, Євген СергійовичВ лекції розглядаються в особливості використання динамічних експертних систем у задачах керування харчових виробництв технологічних комплексів. Реалізація прикладних функцій управління здійснюється на основі сценарію прецедентного підходу в умовах ситуаційної невизначеності. In a lecture examined to the feature of the use of dynamic expert systems in the tasks of management of food productions technological complexes. Realization of the applied functions of management comes true on basis on the basis of scenario-precedent approach in the conditions of situational vagueness.Документ Управління технологічними процесами виробництва пива(2004) Місюра, Максим Дмитрович; Кишенько, Василь ДмитровичБуло проведене комп’ютерне моделювання систем управління технологічних процесів виробництва пива: бродіння, гідроліз, фільтрація. Было проведено компьютерное моделирование систем управления технологических процессов производства пива: брожение, гидролиз, фильтрация. It was conducted by computer simulation of control systems of beer production: fermentation, hydrolysis, filtration.