Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення змін температур в комірках розчину сахарози та паровій бульбашці при масовому уварюванні цукрового утфелю(2014) Погорілий, Тарас МихайловичОтримані дані відносних похибок при чисельному та аналітичному методі розв'язання задачі теплопровідності свідчить про достатню точність розрахунку запропонованим чисельним методом. The data relative errors in numerical and analytical methods for solving the problem of heat conductivity evidence of sufficient accuracy of the calculation of the proposed numerical method.Документ Оцінка вмісту зв'язаної води у цукровому розчині(1995) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Онишко, М. В.; Жуковін, О. І.З'ясовано відмінність властивостей вільної і зв'язаної води. Запропоновано новий простий спосіб визначення кількості звязаної води і наведено приклади визначення вмісту звязаної води в цукровому розчині за різних концентрацій і температур. It was found difference properties free and bound water. A new simple method of determining the amount of bound water and are examples of determining the content of bound water in a sugar solution at various concentrations and temperatures.Документ Оцінка густини рідких харчових продуктів(1997) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Жуковін, О. І.; Чугурова, Г. І.; Сінат-Радченко, П. Д.Для температур -15...130 С і вмісту сухих речовин 0...95% гранична відносна похибка розрахунку густини цукрових розчинів становить 0,2 %. На основі тієї ж форми можна з похибкою до 1% оцінити густину багатьох інших рідких харчових продуктів (мед, томат-паста, вершки, соки тощо). For temperatures -15 ... 130 C and dry matter content 0 ... 95% maximal relative error in the calculation of the density of the sugar solution is 0.2%. Based on the same shape can be an error of 1% to estimate the density of many other liquid food products (honey, tomato paste, cream, juices, etc.).