Монографії, підручники, навчальні посібники
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Інжиніринг у ресторанному бізнесі(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Чемакіна, Октябрина Володимирівна; Акімова, Людмила Миколаївна; Куц, Анатолій Михайлович; Корецька, Ірина Львівна; Кузьмін, Антон ОлеговичУ навчальному посібнику викладені науково-теоретичні та методичні основи інжинірингу у ресторанному бізнесі, що дозволяє здобувачам кваліфіковано приймати рішення, управляти командою проекту згідно графіку виконання робіт, координувати людськими, матеріальними, фінансовими потоками в межах бюджету. У навчальному посібнику представлено сучасні тенденції інжинірингу при проектуванні інженерних систем: мережі і споруди водопостачання і каналізації, санітарно-технічні системи будівель, основи формування теплового режиму і вимоги до повітряного середовища приміщень, системи опалення, вентиляції, кондиціювання, інженерне обладнання закладів ресторанного господарства на основі сучасних наукових підходів. Навчальний посібник призначений для підготовки здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології». Навчальний посібник може бути корисний для інженерно-технічних працівників при підготовці і просуванні інженерно-будівельних проектів закладів ресторанного господарства. The training manual outlines the scientific, theoretical and methodological foundations of engineering in the restaurant business, which allows applicants to make qualified decisions, manage the project team according to the work schedule, coordinate human, material, financial flows within the budget. The textbook presents modern engineering trends in the design of engineering systems: water supply and sewerage networks and facilities, sanitary systems of buildings, the basics of the formation of the thermal regime and the requirements for the air environment of premises, heating, ventilation, air conditioning systems, engineering equipment of restaurant facilities based on modern scientific approaches The textbook is intended for the preparation of applicants for the specialty 181 "Food Technologies". The manual can be useful for engineering and technical workers in the preparation and promotion of engineering and construction projects for restaurant facilities.Документ Інженерне обладнання будівель(2014) Кузьмін, Олег ВолодимировичУ посібнику розглянуто питання проектування та експлуатації інженерного обладнання підприємств готельно-ресторанного господарства, а саме мережі і споруди водопостачання і каналізації, санітарно-технічні системи будівель, основи формування теплового режиму і вимоги до повітряного середовища приміщень, системи опалення, вентиляції та кондиціювання повітря. Описані принципи роботи інженерних систем будівель, конструкції обладнання і мереж, основи розрахунку та розміщення. The question of planning and exploitation of engineering equipment of enterprises of hotel-restaurant economy is considered in a manual, namely networks and building of water-supply and sewage system, sanitary and technical systems of building, bases of forming of the thermal mode and requirement to the air environment of apartments, systems of heating, ventilation and conditioning. Described principles of work of the engineering systems of building, construction of equipment and networks, basis of calculation and placing.