Монографії, підручники, навчальні посібники

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня
    (2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Акімова, Людмила Миколаївна; Бондарчук, Сергій Миколайович
    У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та якості обладнання, що використовується на підприємствах ресторанного господарства. The training manual outlines the scientific and theoretical bases for the quantitative assessment of the technical level and quality of equipment that is used in restaurants.
  • Ескіз
    Документ
    Кількісна оцінка якості готельного продукту
    (2013) Топольник, Віра Григорівна; Бутова, Алла Павлівна; Кощавка, Ірина Володимирівна; Полякова, Алла Веніамінівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Куценко, Олена Василівна
    У монографії наведено результати роботи авторів по розвитку наукових основ прикладної кваліметрії стосовно оцінки технічної складової послуг готелів – оздоблення приміщень, матеріально-технічного забезпечення готелю, кондиціонерів, номерного фонду, а також узагальнено досвід інших дослідників щодо кількісної оцінки якості готельного продукту. In a monograph job of authors performances over are brought on development of scientific bases of the applied qualimetry in relation to the estimation of technical constituent of services of hotels - finishing of apartments, logistical support of hotel, conditioners, containing a number fund, and also experience of other researchers is generalized in relation to the quantitative estimation of quality of hotel product.