Монографії, підручники, навчальні посібники
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Анотований перелік охоронних документів співробітників Національного університету харчових технологій (2014-2019)(2019) Українець, Анатолій Іванович; Жарова, Світлана Іванівна; Кушнір, Олена Володимирівна; Корсун, Лариса ПетрівнаДокумент Анотований перелік охоронних документів співробітників Національного університету харчових технологій (2014-2019)(2019) Українець, Анатолій Іванович; Жарова, Світлана Іванівна; Кушнір, Олена Володимирівна; Корсун, Лариса ПетрівнаДокумент Класифікація методів формування харчових продуктів і обладнання для проведення процесів формування(2007) Мирончук, Валерій Григорович; Гулий, Іван Степанович; Пушанко, Микола Миколайович; Орлов, Леонід Олексійович; Українець, Анатолій Іванович; Лісовенко, Олексій Тимофійович; Таран, Віталій Михайлович; Гуцалюк, Валерій Михайлович; Яровий, Володимир Леонідович; Литовченко, Ігор Миколайович; Парахоня, Андрій МиколайовичРозглянуто теоретичні основи технологічних процесів в переробній і харчовій галузі. Приводиться призначення, будова, принцип дії та та основні розрахункові залежності типового технологічного обладнання, згрупованого за технологічними ознаками.Документ Технології цукропродуктів і цукрозамінників(Українець, А. І. Технології цукропродуктів і цукрозамінників : навч. посіб. / А. І. Українець, Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко.– К.: НУХТ, 2009.– 231 с., 2009) Українець, Анатолій Іванович; Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса СтепанівнаНаведено матеріали світових досягнень науки і техніки в галузі технології цукропродуктів і цукрозамінників, сучасні класифікації солодких речовин, описано властивості цукропродуктів і цукрозамінників, їх застосування та вплив на організм людини. Кожен розділ посібника закінчується запитаннями для самоперевірки, що дає змогу акцентувати увагу студентів на головних аспектах дисципліни. Для студентів технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів, що готують фахівців для харчової промисловості, може бути корисним для аспірантів, наукових працівників і керівників підприємств харчової промисловості. The materials of the world's scientific and technological achievements in technology sugar product and substitutes, modern classification of sweet substances described properties sugar product and substitutes , their use and effects on the human body. Each chapter ends with questions to guide self, allowing students to focus on the main aspects of the discipline. For students of technological specialties of higher educational institutions that train specialists for the food industry can be useful for graduate students, researchers and leaders of the food industry.