Монографії, підручники, навчальні посібники

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Класифікація методів формування харчових продуктів і обладнання для проведення процесів формування
    (2007) Мирончук, Валерій Григорович; Гулий, Іван Степанович; Пушанко, Микола Миколайович; Орлов, Леонід Олексійович; Українець, Анатолій Іванович; Лісовенко, Олексій Тимофійович; Таран, Віталій Михайлович; Гуцалюк, Валерій Михайлович; Яровий, Володимир Леонідович; Литовченко, Ігор Миколайович; Парахоня, Андрій Миколайович
    Розглянуто теоретичні основи технологічних процесів в переробній і харчовій галузі. Приводиться призначення, будова, принцип дії та та основні розрахункові залежності типового технологічного обладнання, згрупованого за технологічними ознаками.
  • Ескіз
    Документ
    Гравітаційні опускні пристрої
    (2004) Бут, Сергій Анатолійович; Юхно, Михайло Іванович; Яровий, Володимир Леонідович
    Відносна простота конструктивного виконання гравітаційних опускних пристроїв пояснює їх широке розповсюдження. За сталих по довжині пристроїв параметрів досягається постійне зростання швидкості руху вантажів, а регулювання кінематичних параметрів їх руху здійснюється відповідним вибором геометрії спуску. The relative simplicity of design gravity surge device explains their wide dissemination. At constant along the length of the device parameters is achieved constant growth of speed of movement of goods, and the regulation of kinematic parameters of their movement is an appropriate choice of the geometry of the descent.
  • Ескіз
    Документ
    Гідравлічні розрахунки
    (2012) Малежик, Іван Федорович; Марценюк, Олександр Степанович; Мельник, Людмила Миколаївна; Мирончук, Валерій Григорович; Таран, Віталій Михайлович; Шевченко, Олександр Юхимович; Немирович, Петро Михайлович; Яровий, Володимир Леонідович; Бодров, Віктор Семенович; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Зоткіна, Лариса Василівна; Копиленко, Анатолій Васильович; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна; Теличкун, Володимир Іванович; Точкова, Оксана Василівна
    Викладено основи проектних розрахунків апаратів і установок для проведення типових процесів харчових виробництв. Розглянуто загальні види та вузли типової апаратури. Наведено приклади розрахунків апаратів і установок. У додатках подано необхідні довідкові таблиці.