Монографії, підручники, навчальні посібники

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Поведінка споживачів
    (2010) Страшинська, Лариса Володимирівна
    Посібник для самост роб. студ. «Поведінка споживачів» має допомогти студентам краще опанувати лекційний матеріал, поглибити вивчення теоретико-методичних основ курсу, привернути їхню увагу до основних положень тем. Manual for Self. slave. stud. "Consumer behavior" should help students to better master the lecture material, to deepen the study of the theoretical and methodological foundations of course, to draw their attention to the main provisions of the order.
  • Ескіз
    Документ
    Теоретико-методологічні засади розвитку конкурентного середовища у сфері виробництва продовольчих товарів
    (2003) Коваленко, Валентина Олексіївна; Князєв, Святослав Ігорович; Дейнеко, Людмила Вікторівна; Страшинська, Лариса Володимирівна
    У монографії досліджуються теоретичні, методологічні та методичні засади формування та розвитку конкурентного середовища, вивчаються методологічні аспекти сутності та оцінки конкурентоспроможності на різних рівнях економічної діяльності, розкриваються методичні підходи до аналізу та оцінки рівня конкурентоспроможності ринків і продукції харчової промисловості та перероблення сільськогосподарських продуктів. Сучасний стан і шляхи формування конкурентного середовища у сфері виробництва продовольчих товарів досліджено на прикладі ринку цукру в Україні. Для наукових працівників, спеціалістів, фахівців державних органів управління економікою. The book examines the theoretical, methodological and methodical bases of formation and development of a competitive environment, we study the methodological aspects of the nature and assessment of competitiveness at different levels of economic activity, revealed methodological approaches to the analysis and evaluation of the markets and food industry and processing of agricultural products. Current status and ways of creating a competitive environment in the production of foodstuffs studied on the example of the sugar market in Ukraine. For scientists, specialists, experts state controls the economy.