Монографії, підручники, навчальні посібники

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Поняття категорії здоров’я, якості життя та проблеми «Третього стану»
    (2024) Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Камінська, Світлана Владиславівна
    Створений з урахуванням нових освітніх технологій підручник відповідає програмі дисципліни й сприятиме отриманню здобувачами навичок, достатніх як базові для кваліфікованого вирішення теоретичних питань і практичних завдань, з‘ясування функціональної ролі у живому організмі основних біокомпонентів харчових продуктів рослинного і тваринного походження. Охарактеризовано організм людини як саморегульовану систему, в якій постійно відбуваються процеси самовідновлення, і на основі досягнень доказової медицини переконливо показано, що саме оптимальне, переважно оздоровче харчування забезпечує нормальний перебіг та ефективність цих процесів
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту функціональних виробів у ресторанній індустрії
    (2019) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Дочинець, Інга Вікторівна; Ковальчук, Світлана Степанівна
    Розроблення та впровадження нових продуктів кондитерського виробництва, багатих на білки, харчові волокна, вітаміни, мінеральні речовини. Для оптимізації харчування провідна роль належить функціональним продуктам харчування, з підвищеною харчовою цінністю за використанням природних біологічно активних добавок. Development and introduction of new confectionery products rich in protein, dietary fiber, vitamins, minerals. For optimization of nutrition the leading role belongs to functional foodstuffs, with the increased nutritional value by use of natural biologically active additives/
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології та продукти. Оздоровче харчування
    (2010) Сімахіна, Галина Олександрівна
    Характерна прикмета сучасного етапу економічно розвинених передових країн – інноваційний шлях розвитку, в основі якого лежить цілеспрямований процес пошуку, підготовки і реалізації інновацій, які дозволяють підвищити ефективність суспільного виробництва, в нашому випадку – виробництва нових харчових продуктів з поліпшеними характеристиками. A characteristic sign of the current stage of the developed advanced countries - an innovative way of development, which is based on a targeted search process, preparing and implementing innovations that can improve the efficiency of social production, in this case - the production of new food products with improved characteristics.