Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Вплив плодового й овочевого соків на властивості тіста і якість булочних виробів
    (2015) Василенко, Юлія Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій Михайлович
    Досліджено вплив гарбузового і журавлиного соків на властивості тіста та органолептичні, фізико-хімічні показники якості булочних виробів. Визначено оптимальне дозування овочевого та плодового соків для виробництва виробів спеціального призначення. The effect of pumpkin and cranberry juice on the properties of dough and sensory, physical and chemical quality of bakery products. The optimal dosage of vegetable and fruit juice for the manufacture of special purpose
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатів
    (2009) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Обґрунтовано вплив теплової обробки на біохімічні зміни їстівних грибів. Експериментально визначений оптимальний режим теплової обробки грибів і грибних напівфабрикатів. The optimum parameters of thermal treatment of mushrooms are set. The chemical and biochemical changes of mushrooms components during thermal treatment were investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Хліб з карбюлозою
    (1993) Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Дробот, Віра Іванівна
    У статті показана ефективність використання карбюлози як рецептурного компонента, що володіє радіозахисними властивостями, у складі хлібобулочних виробів для екологічно забруднених зон. The paper shows the efficiency of the use of both prescription karbyulozy components with radioprotective properties in the bakery for polluted areas.
  • Ескіз
    Документ
    Такий цінний "Космол"
    (1993) Доценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Дробот, Віра Іванівна
    У статті обґрунтована необхідність, доцільність та можливість використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві дієтичного хліба. In the article the necessity, appropriateness and the use of dry milk product "cosmology" in the production of dietary bread.