Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Безпека споживання та корисні властивості нових комбінованих екструзійних продуктів
    (2007) Аннєнкова, Надія Борисівна
    Досліджено корисні властивості та безпечність споживання нових комбінованих екструдованих продуктів. We studied the beneficial properties and the safety of the new combined extruded products.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи подовження зберігання та підвищення безпечності фісташок
    (2011) Аннєнкова, Надія Борисівна; Яковлева, Н. Р.
    У статті наведено результати дослідження якості фісташок у процесі зберігання, запропоновано з метою підвищення безпечності та подовження терміну зберігання обробляти фісташки у розчині із зменшеною концентрацією солі та з додаванням порошку імбиру і концентрату артишоку.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення споживних властивостей бальзамів для волосся
    (2011) Аннєнкова, Надія Борисівна
    У промислових умовах ТОВ ЛФ ,,Контур-Дельта”, м. Луганська виготовлено бальзам ,,Родзинка” з удосконаленими споживними властивостями. Він містить натуральні природні компоненти, сприяє росту та відновленню волосся і цілком безпечний у споживанні. In the industrial conditions of Limited Liability Company “Contour-Delta” of Lugansk is created the balsam ,,Rodzynka” on the basis of components of natural origin which not only helps hair to grow and becomes stronger but is also enough safe in usage.