Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Безпека споживання та корисні властивості нових комбінованих екструзійних продуктів(2007) Аннєнкова, Надія БорисівнаДосліджено корисні властивості та безпечність споживання нових комбінованих екструдованих продуктів. We studied the beneficial properties and the safety of the new combined extruded products.Документ Товарознавча оцінка нових екструдованих сандвічів(2011) Аннєнкова, Надія БорисівнаШляхом моделювання сировини, з метою підвищення біологічної цінності, розроблено та представлено нові екструдовані сандвічі, надано їх товарознавчу оцінку. By the way of modelling the sources with the purpose of increase of biological value the recepy of new extrusive sandwiches was developed, they commodity evaluation givene.