Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 11
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження можливості заміни цукру глюкозно-фруктозним сиропом у рецептурі здобних виробів
    (2015) Вербецька, Тетяна Володимирівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
    Стаття присвячена дослідженню заміни різного дозування цукру глюкозно-фруктозним сиропом у виробництві здобних виробів. Експериментально доведено, що заміна цукру глюкозно-фруктозним сиропом дозволяє отримати вироби з більшим об’ємом, пористістю та хорошими органолептичними показниками якості. The article deals with the replacement of different dosing sugar glucose-fructose syrup in the manufacture of buns. Experimentally proved that the replacement of sugar glucose-fructose syrup allows to obtain products with high volume, porosity and good organoleptic quality indicators.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробів
    (2012) Дробот, Віра Іванівна; Місечко, Наталія Орестівна; Тесля, Ольга Дмитрівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
    В матеріалах статті розглянуто використання фруктози та вивчення впливу фруктози порівняно з сахарозою на показники технологічного процесу та якість хлібобулочних виробів. In the article the use of materials fluktozy and study the effect of fructose compared with sucrose on the performance of the process and quality of bakery products.
  • Ескіз
    Документ
    Глюкозно-фруктозний сироп – перспективний натуральний замінник цукру
    (2006) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Таланов, О. Б.
    В матеріалах статті розглянуто можливість використання глюкозно-фруктозного сиропу у виробництві булочних виробів для заміни цукру. Позитивні результати досліджень дозволили встановити доцільність використання глюкозно-фруктозного сиропу у виробництві булочних виробів замість цукру. In the article the materials the use of glucose-fructose syrup in the production ofbakery products to replace sugar. Positive results of the research allowed to determine the feasibility of using glucose-fructose syrup in the production of bakeryproducts instead of sugar.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу цукрозамінників на дозрівання тіста
    (2008) Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
    В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки на процес дозрівання тіста за показником його титрованої кислотності. Встановлено їх вплив на кількісний та якісний склад органічних кислот, що утворюються в тісті в процесі бродіння та формують його кислотність.
  • Ескіз
    Документ
    Заміна в булочних виробах усього цукру мальтозною патокою можлива
    (2007) Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Таланов, О. Б.
    В матеріалах статті розглянуто можливість використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів для заміни цукру. Позитивні результати досліджень впливу патоки на показники технологічного процесу та якість готових виробів дозволили встановити доцільність використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів замість цукру.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив цукрозамінників на збереження виробами свіжості
    (2008) Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
    В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на збереження виробами свіжості, встановлена перспективність їх використання для уповільнення процесів черствіння м’якушки, замість цукру.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив глюкозно-фруктозного сиропу на споживчі властивості виробів
    (2009) Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна
    В матеріалах статті наведено дослідження, результати яких свідчать, що глюкозно-фруктозний сироп позитивно впливає на формування споживчих властивостей булочних виробів, зокрема зовнішнього вигляду, смаку і аромату; забезпечує більш виражений, порівняно з цукром, вплив на процеси уповільнення черствіння виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста
    (2008) Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
    В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на життєдіяльність дріжджової мікрофлори тіста та якість хліба.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста
    (2008) Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна
    В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на кількість та якість клейковини, вивчено зміну пружно-еластичних та в’язко-пластичних властивостей тіста з цукрозамінниками, встановлено їх вплив на газоутримувальну здатність тіста.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет
    (2011) Дробот, Віра Іванівна; Місечко, Наталія Орестівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Тесля, Ольга Дмитрівна
    Розглянуто використання цукрозамінників та сировини, що містить фізіологічно-функціональні інгредієнти, для розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет.