Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи підвищення споживчих властивостей комбінованих борошняних кондитерських виробів на основі бісквітного напівфабрикату
    (2017) Оболкіна, Віра Іллівна; Букшина, Людмила Семенівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
    У статті наведені технологічні особливості виробництва бісквітного напівфабрикату з додаванням морквяного пюре і емульгатора «Естер –М- 03».
  • Ескіз
    Документ
    Використано системний підхід
    (2002) Оболкіна, Віра Іллівна; Жованік, Т. І.; Залевська, Надія Олексіївна; Малиновський, Віталій Васильович; Букшина, Людмила Семенівна; Сахненко, О. В.
    Стаття присвячена апробації новинок техніки й технологій виготовлення борошняних кондитерських виробів безпосередньо на підприємствах. Це є надійний шлях до впровадження напрацювань науковців у виробництво, задоволення зростаючих потреб споживачів. The article is devoted testing of new products and technology equipment manufacturing confectionery directly at enterprises. It is a reliable way to introduce scientific developments in production, to meet the increased needs of consumers.