Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення сортових помелів пшениці
    (2014) Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Харченко, Євген Іванович; Єремеєва, Олена Анатоліївна
    В статті наведено результати досліджень зміни загального добутку продуктів подрібнення на вихід круподунстових продуктів помелу І драної системи. Показано кумулятивні криві білості борошна сортового помелу пшениці. In clause results of research of change of the general extraction of products of crushing on an output break dunsts products of grinding I of torn system are resulted. Are shown cumulative curve whiteness flours of a high-quality grinding of wheat.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення ефективності розмельних систем в сортових хлібопекарських помелах пшениці
    (2013) Дмитрук, Євген Адамович; Верещинський, Олександр Павлович; Харченко, Євген Іванович
    В статті наведено результати досліджень вилучення борошна при подрібненні проміжних продуктів помелу у вальцьовому верстаті та ентолейторах ЕСМ-1,5. Показано зміни показників якості борошна після подрібнення при різних режимах обертання ротора ентолейтора. Запропоновано математичні моделі виходу борошна в ентолейторі в залежності від вилучення борошна у вальцьовому верстаті та колової швидкості обертання ротора ентолейтора. In clause results of research of extraction of a flour are resulted at crushing intermediate products of a grinding in roller mill the machine tool and centrifugal impactor ЕСМ-1,5. It is shown changes of quality of a flour after crushing at different modes of rotation of a rotor centrifugal impactor. It is offered mathematical models of an output of a flour in centrifugal impactor depending on extraction of a flour in roller mill the machine tool and speed of rotation of a rotor centrifugal impactor.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження технологічної ефективності обладнання борошномельного заводу за скороченою схемою помелу
    (2011) Дмитрук, Євген Адамович; Харченко, Євген Іванович; Чорний, O. A.; Верещинський, Олександр Павлович
    В статті наведено результати досліджень технологічної ефективності обладнання розмелювального відділення при помелі пшениці за скороченою схемою. Розглянуто ефективність процессу лущення зерна перед помелом. In clause results of research of technological efficiency of the equipment milling branches are resulted at a grinding of wheat under the reduced scheme. Efficiency of process of a peeling of grain before a grinding is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу розмелу круподунстових продуктів різної вологості
    (2010) Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Харченко, Євген Іванович; Строй, Б. І.; Шапран, О. Т.
    В статті наведено результати досліджень помелу проміжних продуктів подрібнення різної вологості у вальцьовому верстаті. In clause results of research of a grinding of intermediate products of crushing of different humidity in roller mill tool are resulted.
  • Ескіз
    Документ
    Скласти оптимальний кількісний баланс помелу зерна – значить зорієнтуватися на ефективну роботу розмелювального відділення
    (2009) Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Борець, А. О.; Харченко, Євген Іванович
    В статті наведено методику розрахунку кількісного балансу сортового помелу зерна пшениці та жита в борошно. In clause the design procedure of quantitative balance of a high-quality grinding of wheat and a rye in a flour is resulted.
  • Ескіз
    Документ
    Від розміщення ентолейтори при помелі зерна залежить їх експлуатаційна надійність, динамічна стійкість, рівень енерговитрат
    (2003) Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Корж, Тамара Володимирівна; Містулова, Тетяна Євгеніївна
    Досліджено вплив ентолейтора на вихід борошна при сортових помелах. Influence of entoleytors on flour output while quality grinding was examined.
  • Ескіз
    Документ
    Скорочений технологічний процес виробництва борошна
    (2009) Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Верещинський, Олександр Павлович; Чорний, A. A.; Харченко, Євген Іванович
    В статті розглянуто скорочений технологічний процес виробництва борошна із застосуванням процесів лущення, фракціонування та плющення зерна. Наведено ефективність роботи борошномельних заводів із скороченим технологічним процесом. In clause the reduced technological process of manufacture of a flour with use of a peeling, fractionating and bruising grains is considered. The overall performance of flour-grinding factories with the reduced technological process is resulted.
  • Ескіз
    Документ
    Скільки ж ми викидаємо тепла з повітрям пневмотранспортних та аспіраційних установок
    (2009) Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Шаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген Іванович
    В статті приведений розрахунок тепловтрат при роботі аспіраційних і пневмотранспортних установок млин заводу потужністю 500 т/добу при розімкнутому циклі повітря. Наведено розрахунок кількості теплової енергії яка повертається в приміщення млинзаводу при рециркуляції повітря. The calculation of heat loses during operation of pneumatic and aspiration systems in open cycle of the flourmill with capacity 500 t/24 hours are shown in the article. The quantity of heat energy which returns in the building are calculated.
  • Ескіз
    Документ
    Чимало недоліків приховано в проекті млинзаводу потужністю 100 т/добу
    (2008) Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Шаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген Іванович; Шапран, О. Т.
    В статті розглянуто недоліки технології та обладнання борошномельного заводу продуктивністю 100 т/добу та шляхи їх усунення. Defects of technology and equipment of flourmill with capacity 100 t/24 hours are shown in the article.
  • Ескіз
    Документ
    Фракціонування дозволить правильно використати технологічний потенціал зерна
    (2010) Шаповаленко, Олег Іванович; Дмитрук, Євген Адамович; Корж, Тамара Володимирівна; Шаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген Іванович; Тітова, Г. А.
    Фракціонування зерна за крупністю дозволяє правильно визначити технологічний потенціал зерна, яке зберігається і правильно його реалізувати. Досліджено 5 зразків пшениці врожаю 2009 рокую Встановлено, що розділення пшениці за крупністю на фракції дозволяє виділити з однієї партії різні потоки зерна, які відрізняються крупністю та показниками якості. В кожному класі зерна міститься 60-75 % крупної фракції, яка має вищі хлібопекарські властивості. Grain fractionation as per fineness permits accurate estimation and implementation of stored grain technological potential. Five samples of wheat crop 2009 have been tested. As found out fineness separation of wheat to fractions allows to mark out from one lot different grain streams that are notable for fineness and quality specification. Each grade of grain contains 60-75 per cent of coarse grain which has enhanced baking characteristics.