Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Оздоровчі напої
    (2003) Чаварга, Оксана Миколаївна; Прибильський, Віталій Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович
    Мета даної роботи – вдосконалення технології напоїв на основі використання різної рослинної сировини й розробка нових видів виключно натуральних напоїв. У процесі роботи доведено доцільність використання різних ферментних препаратів з метою збільшення виходу соку та збагачення біологічно активними речовинами, встановлено оптимальні значення технологічних параметрів.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив протеолізу білків солоду гороху на технологічні показники сусла
    (1997) Фролова, Наталія Епінетівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Кошова, Валентина Миколаївна
    Для одержання високоякісного сусла при затиранні солоду гороху доцільно використовувати мікробні ферментні препарати. З ферментних препаратів протеолітичної дії найбільш ефективним є протосубтиліп Г20х, який збільшує кількість розчинних білкових спо¬лук на 78 %. Оптимальними режимами дії протосубти¬ліну Г20х є: t = 52...55 °С, тривалість - 20 хв при кон¬центрації 0,32 од. ПА на 1 г СР солоду. For high-quality malt mash peas with grout should be used microbial enzymes. Since proteolytic enzyme preparations of the most effective is protosubtilip G20h, which increases the amount of soluble protein compounds by 78%. The optimal mode of action Protosubtilin G20h are: t = 52...55 ° C, duration - 20 minutes at a concentration of 0.32 units. PA on Wed 1 g malt.
  • Ескіз
    Документ
    Біотехнологія пива
    (2002) Фесенко, Андрій; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Мелетьєв, Анатолій Євгенович
    Обґрунтовано необхідність експериментальних досліджень на стадіях затирання й бродіння при виробництві пива. The necessity of experimental researches on the stages of mashing and fermentation in beer production has been proved.