Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування морквяного соку при розробленні бісквітів функціонального призначення(2013) Дорохович, Вікторія ВіталіївнаВ статті наведено результати досліджень щодо розроблення бісквітів функціонального призначення. Встановлено позитивний вплив морквяного соку на піноутворюючу здатність яєчних продуктів (жовтків). Розроблені бісквіти мають гарні органолептичні показники і питомий об’єм їх на 5…6% більше ніж у традиційних бісквітів. Бісквіти виготовлені з морквяним соком на 40…42% задовольняє добову потребу у вітаміні А та β-каротині.Документ Розробка технології бісквітних напівфабрикатів на фруктозі(2004) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Ганоцька, Світлана ОлександрівнаПри виготовленні бісквітів, які можуть споживати хворі на цукровий діабет, запропоновано використовувати фруктозу. Визначено вплив фруктози на піноутворення, стійкість піни, показники якості готових виробів. By production of biscuits, which can be eaten by diabetic patients, is proposed to use fructose. We tested influence of fructose on foaming, stability of foam, quality metrics of finished goods.