Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Хімічний склад і хлібопекарські властивості обойного борошна із зерна тритікале
    (2001) Дробот, Віра Іванівна; Федорова, Тетяна Олексіївна
    Встановлено, що обойне борошно з тритікале має більш високу харчову цінність, ніж обойне борошно з пшениці і жита, а також за кількістю та якістю клейковини близьке до пшеничного обойного, а за цукроутворюючою здатністю, автолітичною активністю, числом падіння і формостійкістю – до житнього обойного. Found that triticale wholemeal flour has a higher nutritional value than wholemeal flour from wheat and rye, as well as the quantity and quality of wheat gluten close to entire wheat flour, and the saccharifying ability, autolytic activity, falling number and shape stability - to dark rye flour.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту
    (2012) Дробот, Віра Іванівна; Ігнатченко, Д. Ю.; Прокопенко, Алла Дмитрівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    Досліджено структурно-механічні властивості емульсій для заварних пряників з використанням житньо-солодового екстракту.