Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту солодких страв спеціального призначення у ресторанах
    (2022) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Муратова, Анна Олександрівна
    Актуальним залишається розширення асортименту страв спеціального призначення в ресторанах, наприклад для людей, що по різним причинам не споживають молоко та яйця. В даній статті наведено результати розробки рецептур і технології веганських солодких страв без яєць і молочних продуктів з використанням аквафаби. It remains relevant to expand the range of special-purpose dishes in restaurants. For example, for people who, for various reasons, do not consume milk and eggs. This article presents the results of the development of recipes and technology of vegan sweet dishes without eggs and dairy products using aquafaba.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні напрямки використання плодів бузини чорної у виробництві ресторанної продукції
    (2022) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Литвинець, Лариса Федорівна
    У статті досліджується напрями використання плодів бузини сушеної в технології ресторанної продукції. Зокрема, розроблена технологія приготування пюре-напівфабрикату бузинового, яке можна використовувати в технології різних груп кулінарної продукції, і рецептури соусів та десерту з його додаванням. The article examines the ways of using dried elderberry fruits in the technology of restaurant products. In particular, the technology for preparing a semi-finished elderberry puree, which can be used in the technology of various groups of culinary products, and the recipe for sauces and desserts with its addition, has been developed.
  • Ескіз
    Документ
    Використання технологій 3D друку для підвищення конкурентоспроможності ресторану
    (2021) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Литвинець, Лариса Федорівна
    в статті розглянуто перспективність використання методу 3D друку для виготовлення страв та виробів у ресторанах, щоб підвищити його популярність і, відповідно, конкурентоспроможність серед подібних закладів.the article considers the prospects of using the method of 3D printing for the manufacture of dishes and products in restaurants to increase its popularity and competitiveness among such establishments.