Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Ротаційні хлібопекарські печі(1996) Литовченко, Ігор Миколайович; Ковальов, Олександр ВолодимировичНаведені результати визначення теплового режиму та параметрів теплообміну в робочій камері. The results of the thermal conditions and parameters of heat exchange in the working chamber.Документ Тупикова конвеєрна хлібопекарська піч з канальним обігріванням(2001) Ковальов, Олександр Володимирович; Димніч, О.; Остапенко, Валентина Василівна; Глазов, А.Спеціалісти Українського державного університету харчових технологій розробили конструкторську документацію на тупикову конвеєрну хлібопекарську піч К-ПХМ-25 з канальним обігріванням, яку можна застосовувати замість імпортної ФТЛ-2. Останню широко використовують на хлібопекарських підприємствах, але вона морально застаріла і має низьку заводську готовність. Specialists Ukrainian State University of Food Technologies developed design documentation for deadlock conveyor baking oven K-PHM-25 heated channel that can be used instead of imported FTL-2. The latter is widely used in bakeries, but it is obsolete and has low factory readiness.Документ Теплопоглинання в процесі випікання хліба(1999) Ковальов, Олександр Володимирович; Теличкун, Володимир Іванович; Олійник, Наталія ВікторівнаТеплопоглинання досліджували за методикою розрахунку в плоскій поверхні. Тістову заготовку формували з кількох плоских шарів тіста змінної товщини, між якими закладали малогабаритні шаруваті щільні датчики теплового потоку з ребрами жорсткості для утримання їх у горизонтальній площині. Heat absorption explored by the method of calculation in a flat surface. Dough workpiece formed of several layers of flat pastry variable thicknesses, which are laid between small dense layered heat flux sensors with stiffeners to keep them in a horizontal plane.Документ Керуйте тепловим режимом(2004) Таран, Віталій Михайлович; Ковальов, Олександр ВолодимировичІснуючі способи керування процесом випікання на сучасних хлібозаводах передбачають стабілізацію температури як параметра теплового режиму хлібопекарської печі. Однак, вона не може бути домінантою, оскільки за своїми динамічними властивостями печі по-різному підготовлені до регулювання температури. Це зумовлено тим, що кожна піч має свою конструкцію та інерційність, а відтак і запізнілість процесу й коефіцієнт самовирівнювання.Документ Ефективність роботи хлібопекарських печей та шляхи їх удосконалення(2007) Ковальов, Олександр Володимирович; Бурлака, О. М.; Бабко, Євген Миколайович; Лементар, Святослав ЮрійовичПроведений пошук шляхів зменшення енерговитрат при випіканні..Conducted search for ways to reduce energy consumption during baking.