Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу технологічних факторів пророщування на білкові речовини пшениці та гречки як сировини для виробництва продуктів дитячого харчування(2014) Соболь, Микола Іванович; Терлецька, Віта Альбертівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Ковбаса, Володимир МиколайовичВ статті наведені результати досліджень, які є науковим та практичним підґрунтям для подальшого розроблення технологій харчових продуктів з використанням пророщеного зерна пшениці та гречки, в тому числі сухих продуктів дитячого харчування. Теоретично обґрунтовано та експериментально встановлені оптимальні параметри пророщування зерна пшениці та гречки з метою найкращого накопичення низькомолекулярних білкових сполук: температура пророщування 18 ˚С, тривалість — 4 доби.Документ Комплексне оцінювання молока тварин(2014) Белінська, Крістіна Олександрівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Ковбаса, Володимир МиколайовичВ роботі досліджено склад та фізико-хімічні властивості молока домашніх тварин. В результаті проведених досліджень показана доцільність використання молока кози та кобили у виробництві продуктів дитячого харчування. In this work the composition and physico-chemical properties of milk animals. As a result of the research shows the feasibility of using milk goats and mares in the production of baby food.Документ Аналіз сумішей для дитячого харчування на вміст токсичних речовин(2004) Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Ромашко, Олена Василівна; Ріпка, Наташа ІванівнаПредставлені результати визначення токсичних органічних і неорганічних речовин у зразках дитячого харчування. Presented results of the determination toxic organic and inorganic material in sample of the baby feeding.