Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Застосування екструдованого пшеничного борошна для поліпшення якості здобних сухарів
    (1998) Ковбаса, Володимир Миколайович; Вдовиченко, Андрій Сергійович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Вільчинська, Валентина Францівна; Сисоєв, Іван Аверьянович
    Пшеничне борошно обробляли на двошнековому екструдері. У кількості від 3,0 до 15,0 % його вносили при замісі тіста для здобних сухарів. Встановлено, що внесення 7,5 % позитивно впливає на показники тіста та органолептику готових сухарів.
  • Ескіз
    Документ
    Температурний вплив на якість екструдатів
    (2002) Сергеєв, Анатолій Дмитрович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Блаженко, Сергій Іванович
    Стаття присвячена дослідженню впливу температури на процес екструдування крохмалемісткої сировини. За допомогою методів математичної статистики виведено математичні залежності коефіцієнта спучування від температури оброблення. The article investigates the effect of temperature on the process of extruding materials containing starch. With the help of mathematical statistics derived mathematical dependence of swelling temperature processing.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження підготовки вуглеводів сировини
    (2000) Ковбаса, Володимир Миколайович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ромашко, Олена Василівна; Сторожук, Ольга Іванівна
    Стаття присвячена вивченню характеристик екструдованої сировини, що містить крохмаль. Досліджено в′язкість та визначено вміст декстринів у екструдатах. Встановлено, що екструзія забезпечує високий рівень кулінарної підготовленості сировини. Article is about research process of starch-contained extruded raw materials parameters. Investigated viscosity process and dextrin quantity in extruded raw materials. Extrusion process have positive effect on culinary preparation process.
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення кінетики набухання екструдованих крохмалепродуктів
    (2000) Ковбаса, Володимир Миколайович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Терлецька, Віта Альбертівна
    Стаття присвячена дослідженню процесу набухання крохмалю та крохмалемісткої сировини, що оброблена на двохшнековому екструдері. Представлено кінетичні криві набухання при 20 ºС. Встановлено, що набухання екструдатів супроводжується їх частковим розчиненням. The article is about swelling process of starch and starch-containing raw materials, which processed in two-auger extruder. Presented swelling kinetic curves at 20°C. Established the swelling of extrudate accompanied by their partial dissolution.