Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Піноутворення бісквітного тіста під впливом модифікованого крохмалю холодного набухання
    (2016) Стрилець, Ірина; Корецька, Ірина Львівна
    В роботі наведено дослідження, щодо процесів утворення бісквітного тіста.The paper presents studies regarding the formation of biscuit dough.
  • Ескіз
    Документ
    Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем
    (2012) Самойленко, І. П.; Корецька, Ірина Львівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    Досліджено вплив концентрації різних модифіковані крохмалів на фізико-хімічні параметри емульсії. The influence of different concentrations of modified starches on physical and chemical parameters of emulsions been investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Реологічні властивості модифікованих крохмалів
    (2009) Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Мельник, Оксана Петрівна; Мельник, Оксана Юріївна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Корецька, Ірина Львівна
    Розглянуті основні види модифікованих крох-малів, представлених на ринку України. Досліджені структурно-механічні властивості модифікованих крохмалів різних видів, визначені основні міцнісні параметри і їх співвідношення. На підставі досліджень надані рекомендації щодо їх застосування.