Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Піноутворення бісквітного тіста під впливом модифікованого крохмалю холодного набухання(2016) Стрилець, Ірина; Корецька, Ірина ЛьвівнаВ роботі наведено дослідження, щодо процесів утворення бісквітного тіста.The paper presents studies regarding the formation of biscuit dough.Документ Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем(2012) Самойленко, І. П.; Корецька, Ірина Львівна; Ковалевська, Єлизавета ІванівнаДосліджено вплив концентрації різних модифіковані крохмалів на фізико-хімічні параметри емульсії. The influence of different concentrations of modified starches on physical and chemical parameters of emulsions been investigated.Документ Реологічні властивості модифікованих крохмалів(2009) Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Мельник, Оксана Петрівна; Мельник, Оксана Юріївна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаРозглянуті основні види модифікованих крох-малів, представлених на ринку України. Досліджені структурно-механічні властивості модифікованих крохмалів різних видів, визначені основні міцнісні параметри і їх співвідношення. На підставі досліджень надані рекомендації щодо їх застосування.