Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості раціонів харчування
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Буглак, Олена Миколаївна; Пилипенко, Олексій; Саламаха, Олена Аркадіївна
    Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості добового раціону харчування у ресторанному бізнесі
    (2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Піддубний, Руслан Богданович; Костюк, Богдан Іванович; Тищенко, Едуард Олегович
    Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.