Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив дисперсності овочевих порошків на технологію виготовлення та якість макаронних виробів(2000) Волощук, Галина Іванівна; Кочура, Н. М.; Волкова, Галина Анатоліївна; Юрчак, Віра ГаврилівнаПоказано переваги впливу високодисперсних овочевих та ягідних порошків порівняно з крупнодисперсними. Вивчено вплив дисперсності овочевих порошків на процеси замісу тіста та пресування макаронних виробів. It was shown advantages of the influence fine-grained vegetable and berry powders in comparison with large-grained. It was studied the dispersion of powders on processes mixing of the dough and pressing of macaroni products.Документ Шляхи підвищення якості макаронних виробів(1999) Волощук, Галина Іванівна; Кочура, Н. М.; Юрчак, Віра ГаврилівнаДосліджено вплив високодисперсних та крупнодисперсних овочевих порошків на якість макаронних виробів, властивості тіста та клейковини. Показано, що ефективніше використовувати високодисперсні порошки.