Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології кефірного напою збагаченого харчовим волокном та наповнювачем
    (2010) Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Наведено основні технологічні етапи виробництва кефірного напою збагаченого харчовим волокном фіброгам та наповнювачем із плодів йошти за удосконаленою технологією. Розглянуто вплив наповнювача із плодів йошти на органолептичні та фізико-хімічні властивості кефірного напою. The basic technological stages of kefir drink fortified food and fiber fibroham filled with fruit yoshty by advanced technology. The effect of filler from fruits yoshty the organoleptic and physico-chemical properties of kefir drink.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи покращення консистенції кефіру
    (2007) Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Білецька, В. М.; Попова, Валентина Олександрівна
    Визначено вплив підвищення масової частки сухих речовин на консистенцію кефіру. Проведено оцінку консистенції дослідних зразків кефіру за органолептичними та реологічними показниками.
  • Ескіз
    Документ
    Подовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоїв
    (2007) Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Наведені технологічні заходи подовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоїв. Розглянуті технологічні режими, сировина, рецептурні інгредієнти та способи пакування, які впливають на якісні показники протягом гарантованого терміну зберігання.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалена технологія виготовлення йогуртного напою збагаченого харчовим волокном «fibrеgam»
    (2010) Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Досліджено технологію виготовлення йогуртного напою збагаченого харчовим волокном «fibrеgam». Визначені показники якості збагаченого йогуртного напою в залежності від технологічних регламентів його виготовлення.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу виду та дози сухих молочних продуктів на консистенцію кисломолочного напою
    (2007) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Кравцова, Олена Валеріївна
    Визначено вплив сухих сироваткових концентратів на якісні показники кисломолочних напоїв. Встановлено зміни реологічних і фізико –хімічних показників кисломолочних напоїв в залежності від дози внесення сухих молочних продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Якість кисломолочного напою залежно від способу збагачення його харчовим волокном «фіброгам»
    (2009) Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    У статті розглянуто можливі способи збагачення кисломолочного напою харчовим волокном «фіброгам». Визначений вплив технологічних прийомів на показники якості дослідних кисломолочних напоїв. Розроблено комплексний показник якості кисломолочного напою з харчовим волокном «фіброгам».
  • Ескіз
    Документ
    Якість йогуртів
    (2011) Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Досліджено можливість використання різних стабілізаційних систем під час виробництва йогуртів, призначених для дітей шкільного віку. Визначено вплив стабілізаторів на органолептичні та реологічні властивості йогуртів та їх здатність до зберігання.