Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробів
    (2016) Оболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Коршун, С.
    Розглянуто актуальні питання з кондитерської галузі по гарантуванню харчової безпеки кондитерських виробів у процесі їх зберігання. Вивчено мікробіологічні показники крему та встановлено доцільність застосування пюре з журавлини при виробництві кондитерських виробів, зокрема оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном придатності, підвищеним вмістом біологічно-активних речовин. The actual questions for the confectionery industry to ensure food safety confectionery during storage. Microbiological parameters studied cream and established the feasibility of puree cranberries in the manufacture of confectionery, in particular semi-finished finishing with an extended shelf life, high content of biologically active substances.
  • Ескіз
    Документ
    Новітня технологія заварного білкового крему із застосуванням пюре горобини
    (2015) Оболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
    Доведено ефективність застосування пюре з горобини при створенні новітньої технології заварного білкового крему з підвищеної харчової цінністю та подовженим терміном придатності. Effectiveness of pureed rowan in the creation of new technology boiled cream proteic with high nutritional value and extended shelf life, has been proved.