Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Інноваційна технологія ферментованого сироваткового напою підвищеної в’язкості(2014) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Стахурський, Олександр ВасильовичДоведено доцільність переробки молочної сироватки на ферментовані напої з підвищеною в΄язкістю. Запропоновано додавання харчових волокон різного походження для регулювання консистенції з одночасним збагаченням цінними компонентами, підвищенням харчової та біологічної цінності та наданню повноти смаку ферментованим сироватковим напоям. The expediency of processing of fermented beverages based on whey with high viscosity. Proposed the addition of fiber to regulate consistency with the simultaneous enrichment of valuable components, increased food and biological value and provide full taste fermented whey drinks.Документ Дослідження технологічних параметрів гідролізу лактози молочної сироватки з харчовими волокнами(2013) Красуля, Олена Олександрівна; Грек, Олена ВікторівнаДосліджено процес гідролізу лактози молочної сироватки в присутності рослинних інгредієнтів, що містять в своєму складі харчові волокна. Уточнено параметри гідролізу: температуру, тривалість та активну кислотність сироватко-рослинного середовища для виробництва ферментованих сироваткових напоїв.