Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення якості підготовки фахівців з питань безпеки харчування
    (2014) Авдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Олена Володимирівна; Матиящук, Андрій Миколайович
    Підготовка студентів з питань безпеки життєдіяльності має формувати у майбутніх спеціалістів вміння застосовувати знання як до подальшого вивчення в інших дисциплінах проблем захисту людини від небезпек, так і на забезпечення індивідуального і колективного захистку в побуті й на виробництві. Preparing students for life safety should shape future professionals the ability to apply knowledge of future study in other disciplines challenges to protect people from hazards and to provide individual and collective defense at home and on the workplace.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення культури безпеки у населення та порядок дій під час повені
    (2014) Авдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Олена Володимирівна; Матиящук, Андрій Миколайович
    Розглянуто основні небезпеки для людини, що виникають внаслідок настання повені та заходи, щодо уникнення небезпечних чинників внаслідок руйнування будівель після затоплення водою. The main danger to humans resulting from the occurrence of floods and measures to avoid hazards due to destruction of buildings afner flooding water.
  • Ескіз
    Документ
    Безаварійна зупинка підприємств харчової промисловості в разі виникнення надзвичайних ситуацій
    (2015) Авдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Олена Володимирівна; Матиящук, Андрій Миколайович
    В роботі розглядаються надзвичайні ситуації, їх характер та наслідки. Розроблений порядок дій виробничого персоналу в разі виникнення надзвичайних ситуацій. Розглянуто порядок екстреної безаварійної зупинки підприємства. The paper deals with emergencies, their nature and consequences. Developed procedures production staff in case of emergencies situation. The order of the emergency stop trouble-free enterprise.
  • Ескіз
    Документ
    Забруднювачі продовольчої сировини та харчових продуктів
    (2015) Матиящук, Олена Володимирівна; Слободян, Ольга Петрівна; Авдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Андрій Миколайович
    В роботі розглядаються основні забруднювачі продуктів харчування і продовольчої сировини; основні шляхи їх надходження; їх дія на організм людини.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання САПР у навчальному процесі студентів
    (2006) Матиящук, Андрій Миколайович; Немирович, Петро Михайлович; Зоткіна, Лариса Василівна; Наришков, Петро Васильович
    Застосування елементів САПР при виконанні курсових і дипломних проектів дозволить підвищити рівень інженерної підготовки фахівців технологічних спеціальностей. The use of CAD (Computer-aided design) elements in the implementation of course and diploma projects will help to improve the engeneering level of training for specialists of technological specialties.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування ефектів гідродинамічної і пароконденсаційної кавітації у цукровій промисловості
    (2012) Марценюк, Олександр Степанович; Немирович, Петро Михайлович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Пастушенко, Ігор Миколайович; Матиящук, Андрій Миколайович
    Проаналізована можливість застосування гідродинамічної і пароконденсаційної кавітації в цукровій промисловості з поясненням фізико-хімічних ефектів, які виникають під час кавітації і сприяють очищенню дифузійних соків і клеровок, підвищенню реакційної здатності водно-вапняних суспензій, прискорення процесів відстоювання, фільтрування, деамонізації конденсатів.
  • Ескіз
    Документ
    Використання пароконденсаційної кавітації в умовах консервного цеху АПК «Пуща Водиця»
    (2008) Немирович, Петро Михайлович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Матиящук, Андрій Миколайович; Вишневський, М. С.
    В статті показані результати лабораторних досліджень з використання пароконденсаційної кавітаційної установки дляосвітлення соків консервного виробництва, а на підприємстві консервного цеху АПК «Пуща Водиця» проведені промислові дослідження установки, що підтверджують позитивний її ефект. In the article the results of laboratory researches are rotined on the use of parokondensacionnoy of kavitacionnoy fluidizer lighting up of juices of canning production, and on the enterprise of canning workshop the dense «Forest Water» industrial tests are conducted settings, confirmative its positive effect.