Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи застосування цукровмісних замінників солоду у виробництві пива
    (2012) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Дерій, Олена Іванівна
    Наведені результати впливу цукровмісних замінників солоду на основні показники технології та якості сусла і пива. Встановлено прискорення процесу і підвищення ступеня зброджування, а також визначені передумови досягнення оригінальних смакових властивостей при розробці нових сортів пива. The results of the impact of sugar substitutes malt for major potechnology and quality indicators wort and beer. Established speed up the process andincreasing the degree of fermentation and identified preconditions ory- hinalnyh flavoring properties to develop new beers.
  • Ескіз
    Документ
    Цінна сировина для виробництва пива
    (2006) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Проценко, Лідія Василівна
    Проведені лабораторні дослідження приготування і бродіння сусла з частковою заміною солоду патокою мальтозною. Отримані результати показали можливість заміни до 20 % солоду патокою мальтозною або цукрозою. There was a laboratory research of cooking and fermentation of wort with partial replacement of malt on maltose syrup. The results show the possibility of replacing up to 20 % malt on maltose syrup or saccharose.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування продуктів переробки зерна для вдосконалення технології високогустинного пивоваріння
    (2011) Дерій, Олена Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Бондар, Микола Васильович; Захарченко, Світлана Анатоліївна
    Досліджено вплив заміни частки солоду патокою мальтозною на технологію високогустинного пивоваріння, а саме на процеси зброджування, накопичення побічних продуктів та якісні показники кондиційованого пива.