Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Цукровий колер для лікеро-горілчаного виробництва(2014) Олійник, Світлана ІванівнаНа основі результатів досліджень якості цукрового колеру та його впливу на стійкість лікерогорілчаних напоїв розроблено ДСТУ «Колер для лікеро-горілчаного виробництва. Технічні умови». Наведено основні вимоги до сировини, якості колеру за органолептичними, фізико-хімічними, токсикологічними та мікробіологічними показниками, правила приймання, маркування, пакування, транспортування і зберігання колеру для лікеро-горілчаного виробництва. Based on the findings as a sugar caramel and its impact on the stability of alcoholic beverages developed DSTU «Caramel I-plai for liquor-vodka production. Specifications.» The basic requirements for materials, quality the kohler of organoleptic, physico-chemical, toxicological and microbiological parameters, rules, acceptance, labeling, packaging, transport and storage the kohler for liquor production.Документ Якість цукрового сиропу для лікеро-горілчаного виробництва(2015) Олійник, Світлана ІванівнаНа основі результатів досліджень якості цукрового сиропу та його впливу на стійкість лікеро-горілчаної продукції впроваджено ДСТУ 7477 «Сироп цукровий для лікеро-горілчаного виробництва. Технічні умови». Наведено основні вимоги до сировини, якості цукрового сиропу за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками, вмістом токсичних елементів, правила приймання, маркування, пакування, транспортування і зберігання у лікеро-горілчаному виробництві. On the basis of the results of research quality sugar syrup and its impact on stability of alcoholic beverages introduced GATS 7477 „Sugar Syrup for liquor-vodka production. Specifications.” The basic requirements for raw materials, the quality of sugar syrup on organoleptic, physical-chemical that microbiological, content of toxic elements, rules of acceptance, labeling, packaging, transportation and storage at the distillery productions.Документ Кришталево чиста. Якість води для виробництва горілок і лікеро-горілчаних напоїв(2003) Ковальчук, Володимир Петрович; Олійник, Світлана Іванівна; Опанасюк, Тетяна Іванівна; Резвіна, Лариса МиколаївнаНаведено критерії оцінки води за органолептичними та фізико-хімічними показниками, класифікацію вод і способи водопідготовки для виробництва лікеро-горілчаної продукції. Показано вплив твердості, заліза, сульфатів, хлоридів на стійкість та органолептичну оцінку води підготовленої, горілок і лікеро-горілчаних напоїв. Проаналізовано існуючі способи водопідготовки та перспективні сорбенти (Silcarbon S835, Silcarbon K3060, AquaSorb 2000, C 207, КАУ-2, Фільтрасорб F300) для лікеро-горілчаного виробництва. Are the criteria for assessing water on organoleptic and physical-chemical parameters, the classification of waters and methods of water treatment for production of alcoholic beverages. Shows the influence of hardness, iron, sulphates, chlorides resilience and organoleptic evaluation prepared water, vodka and other alcoholic beverages. The analysis of the existing methods of water treatment and promising sorbents (Silcarbon S835, Silcarbon K3060, AquaSorb 2000, C 207, KAU-2, Filtrasorb F300) for distillery production.Документ Критерії якості. Норми і стандарти придатності(2003) Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович; Опанасюк, Тетяна Іванівна; Резвіна, Лариса МиколаївнаПроаналізовано нормативи ВОЗ, США, ЄС, Росії, України до води питної та фасованої за окремими органолептичними, фізико-хімічними та токсикологічними показниками. Analyzed the norms of the WHO, the US, EU, Russia, Ukraine for drinking water and for packaged water for individual organoleptic, physico-chemical and toxicological indicators.Документ Технологія натуральних харчових концентрованих барвників(2001) Ковальчук, Володимир Петрович; Олійник, Світлана Іванівна; Опанасюк, Тетяна Іванівна; Резвіна, Лариса МиколаївнаНаведено характеристики основної сировини для одержання барвників із рослинної сировини, технологію одержання, органолептичні і фізико-хімічні показники жовтого та червоного натуральних харчових концентрованих барвників. Shows the characteristics of the basic raw materials for dye of vegetable raw materials, the technology of production, organoleptic and physical-chemical indicators of yellow and red concentrated natural food colorant.Документ Використання нових сорбційних матеріалів у виробництві горілок(2001) Ковальчук, Володимир Петрович; Олійник, Світлана Іванівна; Опанасюк, Тетяна Іванівна; Резвіна, Лариса МиколаївнаНаведено результати досліджень сорбційних характеристик активного вугілля марок БАУ-ЛВ і СWZ(1-4) та перспективність їх застосування у виробництві горілок. Results of the investigations of the sorption characteristics of the active coal grades BAU-LV, СWZ(1-4) and prospects of their use in the production of vodka.Документ Адсорбційне очищення води для виробництва напоїв(2001) Ковальчук, Володимир Петрович; Олійник, Світлана Іванівна; Опанасюк, Тетяна Іванівна; Резвіна, Лариса МиколаївнаПоказано результати адсорбційного очищення води активним вугіллям марок КАУ-2 і 207С та перспективність їх застосування у водопідготовці для виробництва напоїв. Shows the results of the adsorption of water purification active coal grades KAU-2, 207С and prospects of their application in water treatment for the manufacture of beverages.