Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці
    (2010) Ощіпок, Ігор Миколайович; Ярошевич, Володимир Ігорович; Пасічний, Василь Миколайович
    Викладені результати досліджень хіміко-технологічних характеристик варено-копчених ковбас з м’яса птиці з використанням регуляторів кислотності та біологічно активного наповнювача. The results of investigations of chemical and technological characteristics of boiled-smoked sausages from poultry using acidity regulator and bioactive filler.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження використання харчових добавок у виробництві ковбас з направленим автолізом
    (2009) Ощіпок, Ігор Миколайович; Ярошевич, Володимир Ігорович; Пасічний, Василь Миколайович; Бойко, B. C.
    У статті викладені результати досліджень технологічних характеристик та зміни мікробіологічних показників м’ясних фаршів в процесі посолу. This paper presents the results of research and technological characteristics change microbiological minced meat during salting.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження технологічних характеристик мясних фаршів в процесі посолу
    (2008) Пасічний, Василь Миколайович; Ощіпок, Ігор Миколайович; Ярошевич, Володимир Ігорович
    У статті викладені результати досліджень технологічних показників м’ясних фаршів та шляхи стабілізації їх якості при використанні сировини з вадами PSE. The article presents the results of studies of technological parameters of minced meat and ways to stabilize their quality by using raw materials with disabilities PSE.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження мікробіологічних характеристик мясних фаршів в процесі посолу
    (2008) Ощіпок, Ігор Миколайович; Ярошевич, Володимир Ігорович; Пасічний, Василь Миколайович
    В статті викладені результати досліджень технологічних характеристик та зміни мікробіологічних показників м’ясних фаршів. Research microbiological characteristics minced meat in salting process The article presents the results of research and technological characteristics change microbiological mincemeat.