Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Технологія кулінарної продукції функціонального призначення для студентів
    (2013) Пересічна, Світлана Михайлівна
    Розглянуто технології кулінарної продукції функціонального призначення для харчування студентів. Проаналізовано харчову цінність готової продукції. The developed technologies culinary products functionality for nutrition students. Analyzed the nutritional value of the finished commodity
  • Ескіз
    Документ
    Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини
    (2014) Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Розумна, Н. В.
    Визначено вміст мінерального складу чизкейків з використанням рослинної сировини із заданими критеріями харчової цінності. The content of the mineral composition of cheesecakes with raw plant materials with predetermined criteria nutritional value.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення харчових раціонів функціонального призначення для студентів
    (2014) Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна
    Hозроблено науково обгрунтовані скомплектовані обідні тижневі раціони харчування у двох варіантах збалансованими за основними харчовими речовинами та енергетичною цінністю. The scientifically substantiated weekly diets for lunches in two variations, which are balanced in terms of main nutrients and calories.
  • Ескіз
    Документ
    Скринінгова оцінка впливу харчування на здоров’я студентів
    (2014) Пересічна, Світлана Михайлівна
    Вивчено вплив харчового раціону на формування здоров'я студентів шляхом використання опитувальника SF-36, що дозволило визначити якість життя студентів та своєчасно провести його корекцію. The studied the influence of diet on the students’ health by using the Short Form-36 questionnaire, which are allowed students to realize the quality of life and change it in time.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості формування СПА-харчування
    (2014) Андрущенко, Дмитро Валерійович; Пересічна, Світлана Михайлівна
    Надано рекомендації щодо споживання корисних продуктів, необхідних в раціоні людини, а також щодо складання СПА-меню. Recommendations for products required in the human diet, as well assembly spa menu