Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія кулінарної продукції функціонального призначення для студентів(2013) Пересічна, Світлана МихайлівнаРозглянуто технології кулінарної продукції функціонального призначення для харчування студентів. Проаналізовано харчову цінність готової продукції. The developed technologies culinary products functionality for nutrition students. Analyzed the nutritional value of the finished commodityДокумент Розроблення харчових раціонів функціонального призначення для студентів(2014) Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана МихайлівнаHозроблено науково обгрунтовані скомплектовані обідні тижневі раціони харчування у двох варіантах збалансованими за основними харчовими речовинами та енергетичною цінністю. The scientifically substantiated weekly diets for lunches in two variations, which are balanced in terms of main nutrients and calories.Документ Скринінгова оцінка впливу харчування на здоров’я студентів(2014) Пересічна, Світлана МихайлівнаВивчено вплив харчового раціону на формування здоров'я студентів шляхом використання опитувальника SF-36, що дозволило визначити якість життя студентів та своєчасно провести його корекцію. The studied the influence of diet on the students’ health by using the Short Form-36 questionnaire, which are allowed students to realize the quality of life and change it in time.