Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможності
    (2006) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Петришин, Наталія Зеновіївна
    В статті проведено аналіз стану сучасного хлібопекарського виробництва, представлені способи підвищення якості хлібобулочних виробів в залежності від хлібопекарських властивостеи борошна та створення виробів з функціональними, оздоровчими властивостями. The analysis of the state of modern bakery production is conducted in the article, presented methods of upgrading of bakery products depending on break-making properties of flour and creation of products with functional properties.
  • Ескіз
    Документ
    Якість борошна перед замішуванням можна покращити в різний спосіб
    (2006) Дробот, Віра Іванівна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Білик, Олена Анатоліївна
    Наведено доцільність застосування сухої пшеничної клейковини, модифікованих крохмалів, дріжджів спеціалізованих заводів, лецетину, вітамінів у покращання якості хлібобулочних виробів.