Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Енергетичні трансформації матеріальних потоків у виробництві солодів
    (2009) Миколів, Іван Михайлович; Бойко, Олексій Олегович; Соколенко, Анатолій Іванович; Піддубний, Володимир Антонович; Малиновський, Віталій Васильович; Білик, Олена Анатоліївна
    Визначені величини енергетичних та масових перетворень в процесі замочування та пророщення зерна. Досліджено ефективність енергетичних перетворень, що протікають в зерновій масі при аеробному диханні, спиртовому та молочному бродінні. Ці величини дають можливість визначити кількість повітря необхідного для нормального перебігу даних процесів, дослідити можливість рециркуляції використаного повітряної та рекуперації його теплової енергії.
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація масообміну в газорідинних середовищах за рахунок дискретно-імпульсних впливів
    (2009) Піддубний, Володимир Антонович; Палаш, Анатолій Анатолійович; Шевченко, Олександр Юхимович
    Зроблена оцінка енергетичних дискретно – імпульсних впливів на масообмін в культуральних середовищах при синтезі аеробних мікроорганізмів. Done of power discretely-impulsive influences on masstransferin special solution at the synthesis of aerobic microorganisms is given.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення процесів кондиціювання повітря в системах пророщування солоду
    (2007) Ковбаса, Володимир Миколайович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Підлісний, Віталій Володимирович
    Проведено удосконалення існуючої технологічної схеми кондиціювання повітря в системах пророщування солоду. Показано можливість зменшення загальної кількості повітря, яке використовується для аерації зернової маси.
  • Ескіз
    Документ
    Апаратурне оформлення процесів замочування ячменю у виробництві солоду
    (2008) Піддубний, Володимир Антонович; Шевченко, Олександр Юхимович; Махинько, Валерій Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна
    Зроблено аналіз процесу та обладнання для замочування зерна у виробництві солоду, запропоновано розрахунок та конструкцію нової системи аерації.