Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукром
    (2012) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Савченко, Олександр Аркадійович
    Обґрунтована доцільність збагачення згущених молочних консервів з плодово-ягідною сировиною та вітамінно-мінеральними комплексами. Розрахований рівень забезпеченості добового раціону харчування людей різних вікових категорій у вітамінах та мінеральних речовинах за умов споживання згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами. The enrichment of canned condensed milk with fruit and berry raw materials is expediency. As fillers recommended fruit syrups in which vitamins and mineral elements act as biologically active substances causes the increase of food and biological value of finished products condensed. Based on the above integral soon, proved that the concentration of condensed canned milk with vitamins and minerals only at the expense of fruit syrups are insufficient and insignificant. Therefore recommended enrich condensed canned milk with vitamin-mineral complexes. Calculated level of provision of daily diet of people of different age groups for vitamins and minerals under consumption of enriched vitamin-mineral complex condensed canned milk with sugar and fruit syrups.
  • Ескіз
    Документ
    Збалансованість згущених молочних консервів
    (продовольча індустрія АПК, 2012) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Савченко, Олександр Аркадійович
    Методом рідинної хроматографії визначено вуглеводний склад згущених молочних консервів з цуром і плодово-ягідними сиропами. Враховуючи глікемічність розроблених продуктів, доведена доцільність часткової замінн молочної сировини на рослинну.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування іонообмінних смол для розділення лакто-лактулозного розчину на лактулозу и лактозу
    (2006) Танащук, С. В.; Савченко, Олександр Аркадійович; Танащук, Людмила Іванівна; Ніколайчук, Аліна Олександрівна
    В роботі представлено результати дослідження процесу розділення лактози та лактулози з використанням іонообмінних смол вітчизняного та зарубічного виробництва. При використанні іонообмінної смоли КУ-2-4 вихід лактулози з концентрацією 83-87% становить 85%, активна кислотність розчину 5-5,5; іонообмінної смоли Амберлайт CR1320К вихід лактулози складав 93% з концентрацією 85-87%.