Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Температурний вплив на якість екструдатів
    (2002) Сергеєв, Анатолій Дмитрович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Блаженко, Сергій Іванович
    Стаття присвячена дослідженню впливу температури на процес екструдування крохмалемісткої сировини. За допомогою методів математичної статистики виведено математичні залежності коефіцієнта спучування від температури оброблення. The article investigates the effect of temperature on the process of extruding materials containing starch. With the help of mathematical statistics derived mathematical dependence of swelling temperature processing.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості процесу набухання штучно культивованих грибів
    (2013) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Сергеєв, Анатолій Дмитрович; Білоцький, В. В.
    Проведено експериментальні дослідження процесу набухання штучно культивованих грибів гливи звичайної, печериці двоспорової та шіїтаке при різних температурах розчинника. Вивчено вплив сушіння на кінетику процесу набухання грибів. Встановлено оптимальні параметри набухання. Experimental researches of the swelling process of artificially cultivated edible mushrooms such as Pleurotus Ostreatus, Agaricus bisporus and Shiitake at different temperatures of the solvent have been done. The influence of drying on swelling kinetics of mushrooms has been studied. The optimum parameters of swelling have been determined.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу сушіння їстівних грибів
    (2010) Ковбаса, Володимир Миколайович; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Янюк, Тетяна Іванівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Сергеєв, Анатолій Дмитрович
    Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення на зміни показників якості й кінетику сушіння грибів. The influence of hydrothermal treatment on the changes of parameters of quality and kinetics of drying of mushrooms has been searched and scientifically motivated.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу процесу обсмажування на зміни білкових речовин грибних напівфабрикатів
    (2012) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Сергеєв, Анатолій Дмитрович
    Стаття присвячена дослідженню впливу процесу обсмажування на зміни білкових речовин грибних напівфабрикатів, які використовуються в розробленій інноваційній технології чіпсів і снеків на основі їстівних грибів. Експериментально досліджено та науково обґрунтовано зміни масової частки білка та азотистих речовин, фракційного складу білка, кількісного та якісного амінокислотного складу в процесі обсмажування.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печериць
    (2012) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Сергеєв, Анатолій Дмитрович; Фалендиш, Наталія Олексіївна
    Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на кінетику процесу сушіння печериць та їх напівфабрикатів.