Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи покращення консистенції кефіру(2007) Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Білецька, В. М.; Попова, Валентина ОлександрівнаВизначено вплив підвищення масової частки сухих речовин на консистенцію кефіру. Проведено оцінку консистенції дослідних зразків кефіру за органолептичними та реологічними показниками.Документ Удосконалена технологія виготовлення йогуртного напою збагаченого харчовим волокном «fibrеgam»(2010) Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна АнатоліївнаДосліджено технологію виготовлення йогуртного напою збагаченого харчовим волокном «fibrеgam». Визначені показники якості збагаченого йогуртного напою в залежності від технологічних регламентів його виготовлення.Документ Дослідження впливу виду та дози сухих молочних продуктів на консистенцію кисломолочного напою(2007) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Кравцова, Олена ВалеріївнаВизначено вплив сухих сироваткових концентратів на якісні показники кисломолочних напоїв. Встановлено зміни реологічних і фізико –хімічних показників кисломолочних напоїв в залежності від дози внесення сухих молочних продуктів.Документ Обґрунтування технологічних регламентів виготовлення кисломолочних напоїв з харчовим волокном «Фіброгам»(2008) Кравцова, Т. А.; Скорченко, Тетяна АнатоліївнаПоказано, що збагачення кисломолочних напоїв харчовим волокном «фіброгам» доцільно проводити шляхом додавання його в сквашену та охолоджену молочну основу. Отримані кисломолочні напої з «фіброгам» за запропанованими технологічними параметрами мають вищі показники якості.Документ Якість кисломолочного напою залежно від способу збагачення його харчовим волокном «фіброгам»(2009) Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна АнатоліївнаУ статті розглянуто можливі способи збагачення кисломолочного напою харчовим волокном «фіброгам». Визначений вплив технологічних прийомів на показники якості дослідних кисломолочних напоїв. Розроблено комплексний показник якості кисломолочного напою з харчовим волокном «фіброгам».