Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи покращення консистенції кефіру
    (2007) Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Білецька, В. М.; Попова, Валентина Олександрівна
    Визначено вплив підвищення масової частки сухих речовин на консистенцію кефіру. Проведено оцінку консистенції дослідних зразків кефіру за органолептичними та реологічними показниками.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалена технологія виготовлення йогуртного напою збагаченого харчовим волокном «fibrеgam»
    (2010) Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Досліджено технологію виготовлення йогуртного напою збагаченого харчовим волокном «fibrеgam». Визначені показники якості збагаченого йогуртного напою в залежності від технологічних регламентів його виготовлення.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу виду та дози сухих молочних продуктів на консистенцію кисломолочного напою
    (2007) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Кравцова, Олена Валеріївна
    Визначено вплив сухих сироваткових концентратів на якісні показники кисломолочних напоїв. Встановлено зміни реологічних і фізико –хімічних показників кисломолочних напоїв в залежності від дози внесення сухих молочних продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Обґрунтування технологічних регламентів виготовлення кисломолочних напоїв з харчовим волокном «Фіброгам»
    (2008) Кравцова, Т. А.; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Показано, що збагачення кисломолочних напоїв харчовим волокном «фіброгам» доцільно проводити шляхом додавання його в сквашену та охолоджену молочну основу. Отримані кисломолочні напої з «фіброгам» за запропанованими технологічними параметрами мають вищі показники якості.
  • Ескіз
    Документ
    Якість кисломолочного напою залежно від способу збагачення його харчовим волокном «фіброгам»
    (2009) Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    У статті розглянуто можливі способи збагачення кисломолочного напою харчовим волокном «фіброгам». Визначений вплив технологічних прийомів на показники якості дослідних кисломолочних напоїв. Розроблено комплексний показник якості кисломолочного напою з харчовим волокном «фіброгам».