Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції виробництва молочних консервів (Ч. 2)
    (2006) Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Наведено особливості технології згущеного молока з фруктозою. Розглянуті рецептурні інгредієнти та сучасний асортимент сухих молочних консервів.
  • Ескіз
    Документ
    Подовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоїв
    (2007) Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Наведені технологічні заходи подовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоїв. Розглянуті технологічні режими, сировина, рецептурні інгредієнти та способи пакування, які впливають на якісні показники протягом гарантованого терміну зберігання.